Moon

Nieuws

Moon bestaat 15 jaar en dat vieren we met een cadeau!

Als Moon zijn we van kennis delen en verder brengen. En dat we dit al 15 jaar bij (en met) meer dan 350 opdrachtgevers mogen doen vinden we geweldig! Om nieuwe innovaties te delen en onze klanten te bedanken bieden we daarom 4 gratis online inspiratiesessies aan op onze vier pijlers: SPP, Wendbaarheid, Toekomstgericht Ontwikkelen en Strategisch HRM.

Lees verder

Online training Actualiseren SPP

Op 28 november 2024 geven wij een inspirerende online training SPP Actualiseren gebaseerd op onze rijke ervaring met herijken in de praktijk. We nemen je mee in alle do’s en dont’s die je nodig hebt om het doorpakken in SPP waardevol op te zetten en te begeleiden. Uiteraard geven we je ook de praktische handvatten en tools om ermee te gaan werken in jouw organisatie. 

Lees verder

Aan de slag met ontwikkelen van ontwikkelen

Op maandag 7 juni van 9.00 uur – 16.00 uur in het midden van het land (Fort aan de Klop Utrecht) neemt onze Ontwikkelexpert Jeannot van Mierlo je mee op verschillende thema’s met de bedoeling deze concreet te maken voor jouw organisatie en ze echt te laten werken in de praktijk.

Lees verder

Presentatie Inspiratiesessie Wendbaarheid 16 maart

Wat was het een feest 16 maart, de Boeklancering & Inspiratiesessie Wendbaarheid! Geheel in de stijl van het HOE boek voor wendbaarheid was het een sprankelende interactieve inspiratiesessie waarin de deelnemers wendbaarheid concreet konden maken voor hun organisatie of afdeling. Waar ze een doorkijkje kregen hoe ze op een praktische manier met wendbaarheid aan de slag kunnen. 

Lees verder