Moon

Nieuws

Online training Actualiseren SPP

Op 23 november 2023 geven wij een inspirerende online training SPP Actualiseren gebaseerd op onze rijke ervaring met herijken in de praktijk. We nemen je mee in alle do’s en dont’s die je nodig hebt om het doorpakken in SPP waardevol op te zetten en te begeleiden. Uiteraard geven we je ook de praktische handvatten en tools om ermee te gaan werken in jouw organisatie. 

Lees verder

Aan de slag met ontwikkelen van ontwikkelen

Op maandag 7 juni van 9.00 uur – 16.00 uur in het midden van het land (Fort aan de Klop Utrecht) neemt onze Ontwikkelexpert Jeannot van Mierlo je mee op verschillende thema’s met de bedoeling deze concreet te maken voor jouw organisatie en ze echt te laten werken in de praktijk.

Lees verder

Presentatie Inspiratiesessie Wendbaarheid 16 maart

Wat was het een feest 16 maart, de Boeklancering & Inspiratiesessie Wendbaarheid! Geheel in de stijl van het HOE boek voor wendbaarheid was het een sprankelende interactieve inspiratiesessie waarin de deelnemers wendbaarheid concreet konden maken voor hun organisatie of afdeling. Waar ze een doorkijkje kregen hoe ze op een praktische manier met wendbaarheid aan de slag kunnen. 

Lees verder