Moon

Nieuws

Online training Actualiseren SPP

Op 25 mei 2023 geven wij een inspirerende online training SPP Actualiseren gebaseerd op onze rijke ervaring met herijken in de praktijk. We nemen je mee in alle do’s en dont’s die je nodig hebt om het doorpakken in SPP waardevol op te zetten en te begeleiden. Uiteraard geven we je ook de praktische handvatten en tools om ermee te gaan werken in jouw organisatie. 

Lees verder

Presentatie Inspiratiesessie Wendbaarheid 16 maart

Wat was het een feest 16 maart, de Boeklancering & Inspiratiesessie Wendbaarheid! Geheel in de stijl van het HOE boek voor wendbaarheid was het een sprankelende interactieve inspiratiesessie waarin de deelnemers wendbaarheid concreet konden maken voor hun organisatie of afdeling. Waar ze een doorkijkje kregen hoe ze op een praktische manier met wendbaarheid aan de slag kunnen. 

Lees verder

HOE boek voor wendbaarheid

Wendbaarheid is essentieel in een snel en onvoorspelbaar veranderende wereld. Maar het is lastig om er op een praktische en resultaatgerichte manier mee aan de slag te gaan. Met dit boek maak je wendbaarheid concreet voor jouw organisatie en krijg je een goed gevulde gereedschapskist om stappen te gaan zetten.

Lees verder