Moon

Nieuws

Presentatie Inspiratiesessie Wendbaarheid 16 maart

Wat was het een feest 16 maart, de Boeklancering & Inspiratiesessie Wendbaarheid! Geheel in de stijl van het HOE boek voor wendbaarheid was het een sprankelende interactieve inspiratiesessie waarin de deelnemers wendbaarheid concreet konden maken voor hun organisatie of afdeling. Waar ze een doorkijkje kregen hoe ze op een praktische manier met wendbaarheid aan de slag kunnen. 

Lees verder

HOE boek voor wendbaarheid

Wendbaarheid is essentieel in een snel en onvoorspelbaar veranderende wereld. Maar het is lastig om er op een praktische en resultaatgerichte manier mee aan de slag te gaan. Met dit boek maak je wendbaarheid concreet voor jouw organisatie en krijg je een goed gevulde gereedschapskist om stappen te gaan zetten.

Lees verder

Strategische personeelsplanning in onzekere tijden

Wat is de ambitie van je organisatie, en hoe wordt die in de komende jaren beïnvloed door de wereld om je heen? Welk personeel past daar het beste bij en hoe ga je daar op sturen? Dat zijn de centrale vragen bij het bepalen van je strategische personeelsplanning. Althans… tot het begin van dit jaar. Want hoe ziet die planning er uit in tijden van corona?

Lees verder

#4 Focus op Sleutelposities

Het is cruciaal om sleutelposities scherp in beeld te hebben voor de toekomstbestendigheid van je organisatie! Sleutelposities zijn immers de bedrijfskritische functies (of rollen) die bepalend zijn voor het (toekomstige) succes van je organisatie. En daarmee een belangrijk element in een SPP-proces.

Lees verder