Moon

Trainingen wendbaarheid

We verzorgen verschillende sessies voor managers of train-de-trainers voor adviseurs of procesbegeleiders.

Een greep uit het aanbod:

Training wendbaarheid: In deze training ga je concreet aan de slag met het vergroten van wendbaarheid van jouw afdeling of organisatie. Op een praktische, interactieve en resultaatgerichte wijze laten we je ervaren hoe je het containerbegrip wendbaarheid concreet en behapbaar kunt maken voor jouw context. 

We prikkelen na te denken over waar je staat met je organisatie of team op de vier dimensies van wendbaarheid en waar je heen wil. Daarna breng je in kaart waar je de meeste wendbaarheidswinst kunt halen en hoe je hiermee concreet aan de slag kunt.

Door een spiegel voor te houden en door handvaten en mogelijke oplossingen te bieden, word je aangezet in je denken en doen.

Meld je hier aan voor de Training wendbaarheid op 9 september van 13.00 tot 16.30 uur.

Inspiratiesessie wendbaarheid (managers en adviseurs): In een dagdeel ga je concreet aan de slag met het vergroten van wendbaarheid op een praktische, interactieve en resultaatgerichte wijze. We nemen je mee in het begrip wendbaarheid, we onderzoeken waarom het in jouw context relevant is en we prikkelen na te denken over waar je staat met je organisatie of team op de vier dimensies van wendbaarheid. Daarna breng je in kaart waar je de meeste wendbaarheidswinst kunt halen en hoe je hiermee concreet aan de slag kunt. De sessie is gericht op reflecteren, in verbinding gaan met anderen, interactie, ervaren en DOEN

Train-de-trainer Wendbaarheid voor adviseurs: In een 2-daagse training ga je op een praktische wijze verkennen hoe je het vergroten van wendbaarheid in je organisatie kunt agenderen en faciliteren. Vooraf lees je het Hoe boek voor wendbaarheid en vul je de wendbaarheidsscan in voor je organisatie. Zo kunnen we in de training direct praktijkgericht en met diepgang aan de slag.

Centraal staat HOE je met MT’s antwoord vindt op de volgende vragen:

  • Hoe kun je het containerbegrip wendbaarheid concreet maken en effectief inzetten?
  • Hoe kun je het op maat maken en toepasbaar maken voor jouw organisatie of team?
  • Hoe kun je het behapbaar maken en kleine stappen zetten met impact en effect?
  • Hoe voer je het goede gesprek hierover en kom je tot de beste, meest impactvolle aanpak?

Modulair aanbod wendbaarheidsinterventies

In een korte intensieve module verzorgen we een train-de-trainer zodat je met één van de onderstaande interventies aan de slag kunt in de praktijk. We nemen het doel en de aanpak van de interventie goed door en je gaat de interventie ervaren. Je maakt kennis met de draaiboeken en werkvormen en we delen de kneepjes van het vak op het gebied van de procesbegeleiding. Na het volgen van een module kun je de interventie kwalitatief goed en met vertrouwen neerzetten in je eigen organisatie of met je eigen team aan de slag.

Informeer naar de mogelijkheden!

Meer weten?

Hoe boek voor Wendbaarheid

Drs. Hanneke Moonen

  • Zo maak je wendbaarheid concreet, behapbaar en praktisch toepasbaar
  • Inclusief wendbaarheidsscan, wendbaarheid werkatelier en 37 interventies
  • Gratis te downloaden formats, tool en inspiratie waar je direct mee aan de slag kunt