Moon

Petra Deen

06 – 55 128 821

petra@moon-hrm.nl

Bekijk LinkedIn profiel

Petra Deen

Motto

Resultaat bereik je door te doen

Persoonstypering

  • Betrokken, no nonsens, enthousiast, resultaatgericht, energiek, balans tussen inleven en scherpte
  • Weet op alle niveaus in de organisatie snel een veilige setting te creëren waardoor het goede gesprek ontstaat
  • Sterk in het vertalen van strategische plannen naar eigenaarschap en concrete acties die leiden tot resultaat

Achtergrond

Als partner van Moon ontwerpt en faciliteert Petra trajecten, werkbijeenkomsten en trainingen op het gebied van SPP, Wendbaarheid en Toekomstgericht Ontwikkelen. Altijd met het doel organisaties, teams en medewerkers meer toekomstbestendig en wendbaar te maken. Petra heeft veel ervaring in het daadwerkelijk beweging creëren bij leidinggevenden, teams en medewerkers in de richting van de ambitie. Niet alleen praten over of een mooie aanpak op papier, maar samen besluiten nemen, kleine stappen zetten, resultaat behalen en weer door. Daarom start ze een traject altijd met het ontwerpen van een passende aanpak in co-creatie tussen opdrachtgever, management en HR. 

Als procesbegeleider zorgt Petra dat een dialoog tussen deelnemers op gang wordt gebracht, waarbij zij zowel leidinggevenden als medewerkers uitdaagt, ondersteunt en positief kritisch bevraagt. Zij helpt om balans te houden tussen diepgang en hoofdlijnen waardoor organisaties keuzes kunnen maken en zelf met de acties aan de slag gaan. 

Petra heeft 12 jaar in commerciële management- en directiefuncties gewerkt in diverse dienstverlenende organisaties, zowel binnen MKB als bij multinationals. Sinds 2006 begeleidt zij directies, managementteams, HR professionals en zelforganiserende teams bij het leren, veranderen en ontwikkelen. Dat doet zij als procesbegeleider, trainer en coach (van teams en individuen).