Moon

Ilse Huizinga

Ilse Huizinga

06-41298180

ilse@moon-hrm.nl

Bekijk LinkedIn profiel

Ilse Huizinga

Motto

Ambities kun je alleen waarmaken als je ze omzet in concrete acties en aan de slag gaat!

Persoonstypering

  • Resultaatgericht, no-nonsense, analytisch, verbindend, energiek, creatief en flexibel
  • Kan complexe situaties goed overzien en weet dit terug te brengen tot de kern
  • Sterk in het vertalen van ambitie en strategie naar concrete acties en het verbinden met de juiste personen om zo ideeën tot uitvoering te brengen.

Achtergrond

Als partner van Moon ontwerpt en faciliteert Ilse werkbijeenkomsten op het gebied van SPP, sHRM, wendbaarheid en Toekomstgericht ontwikkelen, met het doel om organisaties te ondersteunen bij het maken van toekomstbestendige keuzes. Niemand kan de toekomst voorspellen, maar met een juiste aanpak kun je er wel klaar voor zijn. Ze begeleidt trajecten waarin het omzetten van ambitie naar concrete acties de basis vormt. Met haar praktische en energieke aanpak als procesbegeleider stimuleert ze organisaties, management en medewerkers om zelf aan de slag te gaan met oplossingen en gedragen acties. Daarnaast verzorgt Ilse trainingen op de verschillende onderwerpen.

Ilse heeft een bedrijfskundige achtergrond aangevuld met een master Management, Cultuur en Verandering. Deze combinatie biedt haar grondige kennis van en diepgaand inzicht in organisatiegedrag, - cultuur en –dynamiek. Zij werkt sinds 1996 als projectleider, procesbegeleider, manager, beleids- en organisatieadviseur bij zowel profit als non-profitorganisatie. Ze heeft veel ervaring met het analyseren van strategische en organisatieontwikkelingsvraagstukken, het onderzoeken van mogelijke oplossingsrichtingen en het succesvol implementeren hiervan.