Moon

Werkwijze

Wij stimuleren op een sprankelende wijze de dialoog en de beweging bij onze klanten.

Om sturing te geven in vooruitgang werken wij zowel waarderend en met het vizier op oplossingen als analyserend en prikkelend kritisch. Hiermee motiveren wij de klant met "nieuwe" ogen te kijken naar de huidige situatie en naar de toekomst. En om met vernieuwende en realistische oplossingen te komen om fit for the future te blijven.

Praktisch

Onze ervaring is dat de praktische toepasbaarheid van SPP best lastig is. Vaak blijven SPP-aanpakken steken op een te theoretisch niveau, ligt het vooral op het bordje van HR of blijft het een cijfermatige exercitie die in de la verdwijnt of morgen alweer verouderd is. In de loop der jaren zijn we specialist geworden in aanpakken die wél werken. We werken doelgericht en maken strategische vraagstukken behapbaar en praktisch.

Kennis delen

Wij zijn er continue op uit om onze kennis en kunde te delen en onze klanten zelfstandig en vakkundig te laten werken met SPP. Met het Hoe-boek, publicaties, onze werkvormen, tools en train-de-trainer-trajecten delen we kennis. In SPP-opdrachten ontwikkelen we kennis en brengen we SPP een stap verder. Kennis is macht, kennis delen is kracht, daar geloven we in.

Innovatief

Onze inspiratie vinden we in het verbeteren en door-ontwikkelen van SPP. Nieuwe inzichten tijdens opdrachten, nieuwe vragen van klanten en nieuwe ontwikkelingen in het vak blijven ons uitdagen. We ontwerpen met veel plezier nieuwe aanvliegroutes, werkvormen, tools en best practices. Samen met klanten en vakgenoten blijven we experimenteren en leren.

Meer weten?