Moon

Praktijkverdieping SPP met expertise van Moon

Lerend netwerk voor jouw next step in SPP

Je hebt bij MOON een een- of meerdaagse opleiding SPP gedaan of een SPP-proces meegelopen in de praktijk. Je bent enthousiast aan de slag gegaan en in het toepassen merk je dat je tegen vragen aanloopt. Of je zou het fijn vinden om eens te sparren hoe je een traject kan aanvliegen. Of je zou een casus willen bespreken. Dat kan in de praktijkverdieping SPP. In dit lerende netwerk kun je, met expertise van Moon, samen met andere deelnemers op zoek gaan naar de next step voor SPP in jouw organisatie.

Wat is het
In deze praktijkverdieping ga je aan de slag met lastige vraagstukken op het gebied van de inhoud van SPP, de procesbegeleiding, het ontwerp, realisatiekracht en de borging van SPP.

In een vaste groep met collega SPP begeleiders van andere organisaties heb je 3 verdiepingsbijeenkomsten van 3 uur. In die online bijeenkomsten brengen jullie allemaal je eigen vragen in. Jullie gaan met elkaar aan het werk over hoe het proces in die casus handiger of beter kan en wat in jouw procesbegeleidersrol meer effect kan hebben.

Geen kant en klare antwoorden maar leren met en van elkaar, waarbij MOON haar expertise inbrengt op gebied van inhoud, procesbegeleiding, ontwerp, geschikte infographics, etc..

Petra Deen zal de praktijkverdieping faciliteren vanuit Moon. Zij haalt de onderwerpen bij de deelnemers op, maakt de agenda, begeleidt de bijeenkomst en brengt natuurlijk haar kennis en kunde in van de MOON-aanpak, de praktijk bij andere klanten en de rol van procesbegeleider.

Data 2024
Data: 10 oktober – 21 november – 21 januari 2025 van 13-16 uur.

Investering
Het tarief voor de 3 online sessies Praktijkverdieping SPP is €825,- exclusief btw.

Nog vragen?
Heb je nog vragen over de verdiepingssessies, twijfel je of deze aanpak bij je past of wil je liever individuele coaching in SPP? Neem dan contact op met Petra Deen (petra@moon-hrm.nl of bel 06 55 128 821).

Meer weten? In deze leaflet vind je alle info.

 

Deelnemen? Schrijf je dan gelijk in via het formulier op deze pagina.

  • Gegevens deelnemer

  • Facturatiegegevens