Moon

Drs. Jeannot van Mierlo

Jeannot van Mierloo - MOON HRM

06 - 262 12 764

jeannot@moon-hrm.nl

Bekijk LinkedIn profiel

Drs. Jeannot van Mierlo

Motto
Zin is het positief tegenovergestelde van onzin

Persoonstypering

  • Innovatief, creatief, nieuwsgierig, scherp, open, serieus speels
  • Confronterend, betrokken en respectvol
  • Strategisch denkvermogen met een operationeel/tactisch oplossingsgerichte instelling
  • Sterk in het vormgeven en uitvoeren van ontwikkelprocessen

Achtergrond
Als partner bij MOON is Jeannot de expert op het thema (toekomstbestendig) ontwikkelen vanuit een sterke HR en Organisatieontwikkelingsinvalshoek. SPP ziet zij als organisatie-ontwikkel-gereedschap dat de organisatie verder brengt in het groeien naar een toekomstbestendige organisatie.

Als procesbegeleider – en denker met een praktische benadering begeleidt zij organisaties om hun ontwikkelopgave concreet te maken en daadwerkelijk aan de slag te gaan. Dit doet zij in SPP & SPO processen en ontwikkelvraagstukken als eigenaarschap vergroten, ondersteunen in het ontwikkelen van een Strategisch Ontwikkelplan en duurzame inzetbaarheid.

Haar opleidingsachtergrond (kunstacademie en cultuurgeschiedenis in combinatie met haar diverse werkervaring) maakt haar uniek in het kijken naar organisatievraagstukken en het thema ontwikkelen. Onder het motto van A naar Beweging en van Beweging naar Anders opereert zij met passie in het werkveld als inspirator, adviseur, sparringspartner, procesbegeleider, trainer en coach.