Moon

Drs. Hanneke Moonen

06 - 546 83 995

hanneke@moon-hrm.nl

Bekijk LinkedIn profiel

Drs. Hanneke Moonen

Motto

Waarderend-Waardevrij-Waardevol (positief, open, waarde toevoegen)

Persoonstypering

  • Doelgericht, praktisch, verbindend, enthousiast, oplossingsgericht
  • Het strategische praktisch maken, overzicht, ruimte voor het echte gesprek creëren en focus aanbrengen
  • Sterk in het ontwikkelen van een aanpak die werkt met implementatiekracht

Achtergrond

Als oprichter en eigenaar van Moon is Hanneke grondlegger van een praktische en procesgerichte aanpak van strategische personeelsplanning. Daarnaast is ze specialist in strategische personeelsplanning en wendbaarheid. Ze begeleidt vele besturen, managementteams en HR professionals bij het aanscherpen van hun organisatiestrategie en de vertaling hiervan naar strategisch HRM. Ze heeft duizenden leidinggevenden en adviseurs begeleid in het toekomstbestendig maken van hun teams/organisatie.

Ze is een veelgevraagd spreker, procesbegeleider, trainer en docent bij Nyenrode en auteur van het HOE boek voor Strategische personeelsplanning.  In 2021 verscheen van haar hand het Hoe boek voor wendbaarheid waarin ze weer een complex thema vertaalt naar een praktische aanpak en interventies waar je zelf direct mee aan de slag kunt.

Haar inspiratie vindt zij in het strategische praktisch maken, blijven vernieuwen en tot resultaten komen. Ze heeft een rotsvast vertrouwen in de oplossingskracht van mensen in organisaties. In het begeleiden van groepen kiest ze voor interactie, gezamenlijk analyseren en het delen van ervaringen: inspiratie! Haar achtergrond: Personeelwetenschappen en Psychologie.