Moon

Inspirerende sessie Ontwikkelen van ontwikkelen

Op 8 maart organiseert Moon de inspirerende sessie Ontwikkelen van ontwikkelen

Toekomstgericht ontwikkelen is immers een must om in veranderende tijden klaar te zijn en blijven voor de toekomst. Het geeft organisaties en mensen meer adaptief vermogen, slagkracht en eigenaarschap. Maar hoe maak je ontwikkelen praktisch en wat kun je doen om het echt te laten werken in de praktijk?

Jeannot van Mierlo, onze ontwikkelexpert, neemt je in het eerste deel van deze sessie hierin mee: een toekomstgerichte mindset op ontwikkelen & wat is ontwikkelen van ontwikkelen?

Vervolgens ben je uitgenodigd om deel te nemen aan 2 miniworkshops van 20 minuten waarin je inspiratie en praktische handvatten krijgt.

Bovendien ontvang je als deelnemer een primeur: de Ontwikkel-Tool. Met deze nieuwe tool breng je in kaart hoe stevig het ontwikkelvermogen, de ontwikkelbereidheid en het ontwikkelklimaat is in je organisatie. En hoe je met de inzichten en in dialoog actief aan de slag kunt met het versterken hiervan op individueel-, afdelings- en/of organisatieniveau. Weer een prachtige praktische innovatie die we delen en waar je zo mee aan de slag kunt.

De sessie is online op 8 maart van 15.00 tot 17.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Als deelnemer ontvang je:

  • Een inspirerende en aansprekende mindset op ontwikkelen
  • De online Ontwikkel-tool en hoe je die kunt inzetten
  • Inspirerende werkvormen om zelf aan de slag te gaan met Ontwikkelen van ontwikkelen

Met meer dan 250 deelnemers zijn alle plekken voor de inspiratiesessie Ontwikkelen van ontwikkelen bezet. Je kunt je wel nog aanmelden voor de reservelijst. Mochten er plaatsen vrij vallen dan nemen we contact met je op.