Moon

Drs. Maike Hubers

06 1195 2925

maike@moon-hrm.nl

Bekijk LinkedIn profiel

Drs. Maike Hubers

Motto 

Maak organisaties toekomstbestendig door gebruik te maken van de kwaliteiten in teams en talenten van individuele medewerkers. 

Persoonstypering 

  • Resultaatgericht, mensgericht, oplossingsgericht, energiek, creatief en flexibel.
  • Het strategische praktisch maken en omzetten in concrete en haalbare doelen.
  • Sterk in het ontwikkelen van een aanpak waar mensen warm voor lopen.

Achtergrond 

Als partner van MOON ontwerpt en faciliteert Maike trajecten en werkbijeenkomsten op het gebied van SPP, sHRM, Wendbaarheid en Toekomstgericht Ontwikkelen. Met als doel organisaties te begeleiden om toekomstbestendige keuzes te maken. Door samen een goede analyse te maken, de ambities te verhelderen en om te zetten in concrete acties ligt er een goede basis om op verder te bouwen naar de toekomst. 

Als procesbegeleider is Maike enthousiast, analytisch en denkt ze vanuit de klant mee wat de beste aanpak is en hoe daar te komen. Ze heeft oog voor maatwerk en de persoonlijke kant van de medewerkers en kijkt hoe de organisatie daarop kan inspelen. 

Maike heeft gedragswetenschappen gestudeerd met als specialisatie Educational scienes, aangevuld met opleidingen op het gebied van organisatieontwikkeling en coaching.  

Zij werkt sinds 1995 als HRM-professional, opleider, manager, projectleider en coach bij uiteenlopende organisaties. De laatste jaren veel in het onderwijs als strategisch HR in een leidinggevende rol waarin ze veel HR-teams heeft begeleid.  

In haar werk als leidinggevende en procesbegeleider geeft ze ruimte en vertrouwen en zorgt voor een ontspannen werksfeer waar iedereen tot zijn recht komt. Om als team zo wendbaar mogelijk te zijn om de uitdagingen van de toekomst gezamenlijk aan te kunnen gaan.