Moon

Hoera, Moon bestaat 10 jaar!!

Wat ooit begon met een sprong in het diepe is uitgegroeid tot een sprankelend en kundig team van SPP-experts. Wat hebben we met veel plezier gewerkt aan het waardevol, praktisch en aantrekkelijk maken van SPP met en voor onze klanten (meer dan 200 inmiddels!).

Veel dank aan alle managers, HRM-ers, bestuurders, OR-leden, teams en medewerkers met wie we samenwerkten! Voor het vertrouwen, jullie ideeƫn, het samen puzzelen op het beste maatwerk voor jullie organisatie en de energie en resultaten die dat opleverde!

We blijven innoveren en onze kennis delen. In januari lees je op onze site de SPP-trends voor 2020 en hoe je deze kunt benutten in jouw organisatie. Wil je op de hoogte blijven van interessante artikelen, aansprekende filmpjes en trends? Kijk op onze site of volg ons op LinkedIn, dan ontvang je de inhoudelijke updates automatisch in je mail.

Wil je je zelf (verder) bekwamen in SPP? In februari starten we weer met onze SPP-opleiding waar je alle kneepjes van het vak leert om SPP in je eigen organisatie goed neer te zetten en levend te houden. Daarnaast delen we onze innovaties op gebied van inhoud en procesbegeleiding SPP. Je bent van harte welkom!